Kõige parem tordipõhja retsept.

Toorained:

  • 4 muna
  • 2 dl suhkrut
  • 1 dl keeva vett
  • 3 dl jahu
  • 1 tl küps.pulbrit

Töö käik: 

Munad vahustad suhkruga hästi pikalt, kuna siis saad kreemja massi. Vahustad edasi, lisad sortsukeste kaupa keeva vee, muudkui mikserdad edasi. Jahu segad küpsetuspulbriga. Kui keev vesi munavahule segatud, lisad tasapisi jahu. Edasi tegutse vispliga, et munavaht ikka kohev jääks. Ahi ca 180 kraadi, 30 minutit küpsetad. Resti panen ahju allossa, aga mitte kõige alumisele siinile. Kui teed esimest korda oma ahjus, siis soovitan piiluda, kuidas see tainas sinu ahjus käitub. Piilu ca 20 minuti peal. Kui tundub, et liiga pruun, siis võid panna peale fooliumi.  Üldiselt on hästi lollikindel retsept st minul toimib 100 % nendel tingimustel , panen taimeri ja isegi vahepeal ei piilu ahju, sest kõik toimib ning tulemus jääb hästi super. Jahuta lõpuni ja alusta torditegemist :)

Selle retsepti andis mulle 1 vahva torditegija :) sõnadki peaaegu siin tema omad kõik :) Tänud Merle!!