Vaniljekreemikringel.

Loe kiiresti häälda selgesti!:

Brudi-bradi-ladi.
Kus on minu kringel?
Sadi-vadi-kadi.
Siin on minu vinger!
Kudi-sudi-lodi.
Seal on minu pringel!

Niisiis, koolialguse puhul sai ka kringeldatud. Kadus see laualt, nagu… vanasti oli hea lause aga blogisse ei kõlba :) Ütleme nii et haihtus külaliste silme alt ära :D Maitses imehästi.

Vahele suskasin raamatutordi  biskviidijäägid ja või ning vaniljekreemi. Samuti peale ja vahele sai pritskotiga pandud vaniljekreemi. Üleni vanill , vanill , vanill :) Esimest korda katsetada nii teha kringlit, lisaks pudistasin šokolaadi sisse enne. Pärmitaigen.

Galerii:

This slideshow requires JavaScript.

Head katsetamist. Pärmitaigna retsepti mul tegelikult ei olegi. Sulatan veerand pulka pärmi soola ja suhkruga ära, lisasin 300 ml. sooja piima, sutsu sulavõid  ja jahu senikaua, kuniks taigen käeküljest lahti lööb.