ABD-raamat.

 Tavaliselt trükitakse seda suurte tähtedega. Veeritakse aeglaselt. Nii lugedes jäävad lood kauaks meelde.Tähtis polegi, milline see välja näeb, tähtis on sisu :)

Taaskord hakkas kooliaasta, seekord lähevad mu jütsid kuuendasse ja kolmandasse ja pisem käib endiselt lasteaias. Võrdsed tahavad nad aga kõik olla, seega sai tehtud raamatutort.

Biskviidiks kakaoga pruun biskviit, alumisele kihile purustasin maasikaid ja lisasin kohupiimakreemi, teise kihi vahele banaanid, keedukreem ja sutsakas kohupiimakreemi. Maitses ülihea!! Kaalu tordil 3,6 kg. marstipanikattega. Pildi joonistasin otse marsipanile. Loogiline oli see, et googeldasin ka eelnevalt, kuid mitte midagi ei kopeerinud. Mis seal ikka , nii ta minu juurde saabus, päris paks teadmiste raamat, sisu veel maistvam!

Õnne kõigile alles  alles kooliteed käma hakanutele ja ka nendele , kes juba aastaid septembrikuus uuesti ja uuesti selle ette võtavad :) 

Ülevaatlik osa ka, kuidas raamatutort sündis :) Kiri tordil:  Järgnevaks aastaks koolile broneeritud :)

Illustreerinud Siret

This slideshow requires JavaScript.

Nii ma päevotsa mässasin köögis on kringliga ja tordiga, ikka klapid peas ja muusika kõrvus: Kosmikud ja Kings of Lion vaheldusmisi, must põll ees :D