Parem suutäis soolast, kui ….

Töölt suht laibana kojutulles piilusin külmkappi. Selgus et pool pulka pärmi hakkab ilmselt peagi otsi andma. Mõte jooksma, mis mul veel siis kapis on, juustu on, muna on, oliive on… tomatipastat…. ON. Keeran siis kokku midagi. Lõpuks sai pärmitaigent niipalju et keerasin päris mitu asja kokku. Tegin plaaditäie minipitsasid

  • sinki
  • sibulat
  • tomatipastat
  • basiilikut
  • juustu

Teisena tegin peaaegu sama sisuga aga lisasin muna ja keerasin vanal viisil pirukad kokku. Sisu taigna serva alla piiluma, taigen peale keerata ja siis tühja klaasiga pelmeenitaolised minipirukad teha.  Peale törts juustu ja tsaariagsesse ilma pöördõhuta ahju oma küpsemise aega ootama. Sest kunagi ei tea, mismoodi mu kullake käitub, vahel kuivatab pärmitaigna tooted  sootuks, vahel küpsetab aga jätab heledaks jne. Täna oli nii mul, kui ahjul hea päev. Kuldpruunid tulid, näe. Ja paganama head ka. Ju siis oli lihstalt hea päev :D  

Kolmandaks: mingi pärmitaignatoode, mis välimuselt meenutab natsa suurt pirukat, natsa struudlit ja natsa saia mingi hea sisuga :P Nimetagem siis seda, kuidas tahate aga hea ta oli. Kogu selle eelneva sisu asjale lisasin vaid oliive. Peale sapsutasin kõrvitsaseemneid.